måndag 11 maj 2009

Uppsatts på skolan..

Sitter just nu på skolan och vi ska skriva en slags uppsatts om något vi stör oss på eller inte tycker är bra. Jag och Fatima valde att skriva om Kenza & Blondinbella. Här nedanför får ni uppsattsen och våra tankar och åsikter:

"Kenza bättre än Blondinbella"
Många tycker och säger att Kenza är bättre än Blondinbella, men är det verkligen sant? Vi tror att det beror lite på att Isabella s.k. Blondinbella är blond och det dömer folk henne efter. Vissa säger också att om de komenterar Kenza och framför sin åsikt om vad dom tycker (om det är något dåligt om henne) så är man tydligen avendsjuk? och om man gör så mot Isabella så har man "rätt" att säga och yttra sig hur man vill.
Vi följer både Kenza och Isabellas bloggar och tycker inte att någon är sämre än den andra även fast vi kasnke får det att låta så. Utan vi irriterar oss bara på att folk får det att låta som att Kenza är bättre och Blondinbella sämre? När egentligen de skriver om intressanta saker båda två, men Blondinbella om mer viktiga.

KENZA
Skriver mycket om hur hennes vardag är, hennes inköp och när hon festar. Hon lägger ofta in bilder och skriver om vad hon har ätit. Inte direkt viktigt för oss. Dock ger hon mycket bra tips på kläder, mat och skor. Dessutom får Kenza än att inse att man kan lyckas med ett mål, bara man vill. Hennes blogg ger än hopp och man vill börja sträva efter det man har som mål.

BLONDINBELLA
Däremot skriver Isabella mycket om politik och vad hon tycker i olika frågor. Men även hon skriver mycket om hur hennes vardag ser ut och mode/inköp. Men ibland kanske det blir lite för mycket om "vuxnare" saker. Det är ju mest ungdomar som läser hennes blogg och ibland kan det bli lite långtråkigt med allt politiksnack även om det är viktigt.
Vi vill varken döma någon av dessa bloggerskor eller favorisera dom. Vi framför bara vår åsikt om vad vi tycker och vad båda har för positivt och negativt med deras bloggar. Själv drömmer vi om att bli kända bloggerskor som er, Kenza och Isabella, och vi hoppas på att den drömmen kan gå i uppfyllelse. Men ni ska veta att vi beundrar er och era bloggar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar